Blog

Een interview met Wandel_TV

22 October 2020

Tijdens onze georganiseerde Kermistocht liep Wandel_TV mee; een groep fanatieke wandelaars die is ontstaan binnen de salsa (dans) wereld. Wandel_TV is opgezet om ook andere mensen te motiveren om lekker te gaan wandelen en ze mee te nemen op de wandelavonturen die de wandelaars van Wandel_TV samen meemaken. Wij stelden ze een aantal vragen! 

Lees meer...

Wandelen in Tsjechiƫ

30 September 2020

Bart ging deze zomer op vakantie naar een landstreek in het Noorden van Tsjechië. Dit prachtige gebied kenmerkt zich door de diepe kloven, bosrijke wandelwegen en waanzinnige rotspartijen. Een enthousiaste klant wees hem op Saksische Schweiz/ Bohemische Schweiz in het gebied tussen Dresden en Praag.

Lees meer...

Bart Dirven beklom de Shishapangma

01 September 2020

"Daar sta je dan. Met beide voeten op de grond te kijken naar de wereld onder je. Ik sta boven het heelal. Boven alles. Ik sta op een achtduizender. Om me heen zie ik een aantal pieken die nog hoger uitsteken boven het wolkendek". 

Lees meer...

Blijven wandelen

18 August 2020

Na de persconferentie van dinsdag 18 augustus is het duidelijk dat het coronavirus nog niet verslagen is. Desondanks geeft de natuur nog altijd genoeg ruimte om een heerlijke wandeling te maken.

Lees meer...