Over Ons

‘De taal van de wandelaar’

MADE - The World of Walking in Made is zonder enige twijfel de beste en meest uitgebreide speciaalzaak van Nederland op het gebied van (berg)wandelsport. Bart Dirven en zijn team spreken de taal van de wandelaar en zijn dusdanig gespecialiseerd dat het complete plaatje aan de Nieuwstraat zorgt voor een unieke topzaak. Het is een bijzondere winkel om je te laten verrassen op elk terrein van het wandelen.

Van heinde en verre weten wandelfanaten de enorme wandelwinkel te vinden. Zeker ‘onder de grote rivieren’ is The World of Walking dé plaats van samenkomst voor wandelaars. Zij vinden daar dan ook alles van hun gading om hun hobby op de juiste manier uit te oefenen. Uiteraard is het assortiment wandelschoenen er ongeëvenaard, maar ook voor wandelkleding, rugzakken, wandelstokken, sokken is WoW the place to be. En dat is nog niet alles… Het ultieme pluspunt van de mensen die bij The World of Walking werken: ook zij zijn allemaal gek van de wandelsport en weten dus waarover ze praten. Op elk terrein van de wandelsport hebben ze er wel een specialist van in huis. Van vierdaagselopers tot bergbeklimmers van de hoogste toppen ter wereld: bij WoW kunnen ze er uit eigen ervaring over mee praten en dat helpt als je je klanten op de juiste manier wilt bedienen. En als ze al een keer ergens niet heel veel vanaf weten, dan zorgen ze wel dat ze dat zo snel mogelijk kunnen. Dan doen ze gewoon een keer mee aan het evenement dat nog niet op hun ‘wandel-cv.’ stond…

“Het schept een band als je met mensen over hun ‘Vierdaagse-ervaringen’ kan praten, als je weet wat ze hebben doorgemaakt”, vertelt eigenaar en wandelfanaat Bart Dirven aan de gastvrije stamtafel op de eerste verdieping van de prima verzorgde winkel. In 2009 heeft Bart zijn eerste 8000-er te beklommen. In Tibet heeft hij de top van de 8027 meter hoge Shishapangma bereikt. De ervaringen die hij daarvan mee terugbracht, helpen hem in de winkel bij eventueel gespecialiseerde vragen.

Extremiteiten zijn heel gewoon
Gaan mensen met anders dan normaal gevormde voeten nog wel eens met verkeerd schoeisel op pad, bij The World of Walking is ‘extreem ook heel gewoon’. Smalle, lange voeten of ultra-brede voeten: voor iedereen is er een persoonlijke schoenoplossing te vinden. Bent u op zoek naar het nieuwste van het nieuwste? De mensen van WoW verzorgen haar eigen inkoop, zijn altijd op zoek naar noviteiten op wandelsportgebied, zijn op alle grote beurzen in Europa te vinden en zijn bovenal verslaafd aan wandelen en dat helpt als je de beste wandelsportspeciaalzaak bent. Gewoon in Made, aan de Nieuwstraat.