De Bredaase 4-Daagse Roadtrip Editie!

De Bredaase 4-Daagse Roadtrip Editie!

24 June 2021

In de week van 13 tot en met 16 juli vindt dit sportieve en vooral gezellige evenement plaats! De Roadtrip Edition is een unieke wandel experience waarbij je Breda op een sportieve en bijzondere manier ontdekt. Geen saaie rechte wegen, maar een 4-Daagse door steegjes, toffe horeca en onbekende plekjes. Geheel corona-proof. We vertellen je er graag meer over in deze blog! 

De Roadtrip Edition neemt je virtueel mee op reis door 4 landen en in samenwerking met verschillende Bredaase horecaondernemers word je verwent. Tijdens deze wandelingen passeer je prachtige locaties, bezienswaardigheden en verschillende horecagelegenheden. Denk hierbij aan Brouwerij Frontaal, Boules Bites Bar, het Pop-up Festival Terras Princenhage en vele andere. Elke avond een ander land en unieke route! Een mooie manier om het Breda van nu beter te leren kennen en te (her)ontdekken

Het is een 4-daags evenement waarbij je kan kiezen tussen de 6 of 12 km. Je ontvangt vooraf aan het event een paspoort stempelboekje om je stempels elke avond in op te halen en aan het einde van de rit is je boekje geld waard! Op de laatste avond, vrijdag 16 juli, word je extra beloond met veel gezelligheid, een loterij met grote prijzen, gladiolen en een speciaal ontworpen overwinningspin! 

Beleef bij BredaWandelt de avond 4-Daagse als nooit tevoren. 

*Om alles netjes en veilig te laten verlopen zal er met tijdsloten gewerkt worden en wandel je met niet meer dan 8 personen. Meld je je alleen aan? Dan koppelen wij je graag aan mede wandelaars. Je kan je aanmelden voor 4 dagen of voor 1 dag. 

Alle info op een rijtje:

  • Datum: 13 t/m 16 juli
  • Afstanden: 6 of 12 kilometer
  • Locatie: De Teruggave, Gasthuisvelden 11, te Breda
  • Starttijden: vanaf 17.00 tot 20.00 
  • Routes: worden aangegeven door middel van bewegwijzering en digitaal middels een app. 
  • Prijs: €35,- (inclusief speciale overwinningspin, app en routes, stempelboekje, speciale aanbiedingen bij deelnemende horeca (ook inzetbaar na de 4-daagse), gladiolen én een hoop gezelligheid!)
  • Voor een losse dag betaal je €12,50 

Voor meer informatie en tickets: www.breda-wandelt.nl/bredaase4daagse/