Nieuws

Drie nieuwe mindfulness wandelingen

03 July 2020

Na twee succesvolle edities, organiseren wij drie nieuwe mindfulness wandelingen onder leiding van Fee Busenkell van CoVita.

Lees meer...

Bonuscheques zijn verstuurd

29 May 2020

De  bonuscheques zijn verstuurd. Als u tot 31 mei 2020 minimaal € 4,50 hebt gespaard*, dan ontvangt u een bonuscheque in uw brievenbus. 

Lees meer...

Voorlopig normale openingstijden

19 March 2020

Voorlopig houden wij onze normale openingstijden aan. Als u hoest, niest, verkouden bent of koorts heeft verzoeken wij u niet naar de winkel te komen.

Helaas kunnen de Vroegevogeltocht en Kortebroekentocht niet doorgaan. De eerstvolgende is nu de Kermistocht op zaterdag 26 september 2020..

Lees meer...

Voetanalyse met 360° scanner

01 March 2020

Wij kunnen uw voeten nu nog beter analyseren met onze Sidas 360° scanner. Deze meet precies uw voeten op en heeft een geïntegreerde precisiescanner voor de drukmeting. Het apparaat staat in verbinding met een grote database en vergelijkt daarmee uw voeten. Daarna komt er een analyse uit, waarmee wij voor u aan de slag kunnen.

Lees meer...

De vier winnaars zijn bekend!

28 February 2020

De gewonnen vier startbewijzen voor de Vierdaagse van Nijmegen worden doorgeschoven naar 2021!

Lees meer...

Nieuwe website

25 January 2020

Welkom op onze nieuwe webshop (is 24/7 open). U blijft natuurlijk van harte welkom in onze beleveniswinkel aan de Nieuwstraat 14 in Made, waar ons professioneel team voor u klaarstaat!

Lees meer...

Download de Enjoj app

18 December 2019

U vindt The World of Walking ook in de Enjoj app! Download de app in uw store en u ontvangt informatie en nieuws over de gemeente waarin u zich op dat moment bevindt.
 

Lees meer...

Bezoek ons LOWA Experience center!

01 April 2019

Met trots presenteren wij ons Lowa Experience Center. Hier staan talloze Lowa wandelschoenen klaar om getest te worden. Want om er écht zeker van te zijn welke schoen perfect bij u past, kunt u ze natuurlijk het beste proberen in hun 'natuurlijke omgeving'. 

Lees meer...