Nieuws

Bonuscheque

07 October 2021

De bonuscheques zijn weer de deur uit! Als u tot 5 oktober 2021 minimaal €4,50 had gespaard, dan heeft u per post en/of per e-mail een bonuscheque ontvangen. Deze kunt u inwisselen in onze winkel of webshop. 

Lees meer...

Onze wandeltochten zijn terug!

30 September 2021

Na een lange corona-stop, kunnen we op zaterdag 30 oktober weer onze eerste wandeltocht organiseren. U kunt zich vanaf nu inschrijven!

Lees meer...

Vanaf nu: twee voetscanners

26 July 2021

Vanaf heden hebben wij twee Sidas voetscanners in onze winkel. Onze 360 graden voetanalyse scanners zijn te vinden op de eerste etage. 

Lees meer...

Start jouw Alternatieve Vierdaagse vanuit The WoW!

08 July 2021

Voor de eerste 30 deelnemers, die starten vanaf onze winkel, hebben wij een speciale LOWA goodiebag mét routebeschrijving en -kaart (15 km of 25 km)

Lees meer...

Winkelen zonder afspraak

16 June 2021

Vanaf woensdag 16 juni hoeft u geen winkelafspraak meer te maken. U kunt, zoals vroeger, weer binnenwandelen op een voor uw gewenste datum en tijdstip. Wij hopen u snel weer te zien! 

Lees meer...

Nieuwe collecties

31 May 2021

De zomer is nu echt begonnen! Alles groeit en bloeit in de natuur en de temperaturen zijn gunstig. Tijd om de wandelschoenen aan te trekken en te genieten van al dat groen om ons heen. We delen een aantal van onze favoriete wandeloutfits! 

Lees meer...

Wandel Challenge: Walk Around The World

01 February 2021

Samen wandelen op afstand en een gezamenlijk doel bereiken. The World of Walking start 1 februari de gezamenlijke challenge: WALK AROUND THE WORLD. 

Lees meer...

Shop onze SALE online

13 January 2021

Onze WINTER SALE is aangevuld! Uw nieuwe wandeloutfit shopt u  24/7 bij ons online in de webshop! 

 

Lees meer...

Een goedlopend 2021 gewenst!

24 December 2020

Namens het team van The World of Walking wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een goedlopend 2021!

Lees meer...

Jochem Myjer blikt terug op zijn zelfbedachte pelgrimstocht

11 December 2020

Een aantal weken geleden stapte Jochem onze winkel binnen. Hij was van plan een zelfbedachte pelgrimstocht te wandelen: van Leiden naar Texel. Met zoveel vragen en enthousiasme kwam hij naar ons om de juiste uitrusting te vinden voor zijn wandelavontuur.

Lees meer...

Bruisend Made Krasactie

07 December 2020

Wij doen weer mee met de KRASACTIE van Winkeliersvereniging Bruisend Made. Bij elke 10 euro ontvangt u in de maand december een kraslot, waarmee u direct bij ons kans maakt op het winnen van wandelsokken, cadeaubonnen, 50% korting op een paar wandelschoenen en nog veel meer mooie prijzen! 

Lees meer...

Een bekend gezicht in de winkel!

28 October 2020

Jochem Myjer heeft plannen om een meerdaagse lange wandeling te maken en was op zoek naar de juiste uitrusting voor dit wandelavontuur.
 

Lees meer...

Voetanalyse met 360° scanner

10 August 2020

Wij kunnen uw voeten nu nog beter analyseren met onze Sidas 360° scanner. Deze meet precies uw voeten op en heeft een geïntegreerde precisiescanner voor de drukmeting. Het apparaat staat in verbinding met een grote database en vergelijkt daarmee uw voeten. Daarna komt er een analyse uit, waarmee wij voor u aan de slag kunnen.

Lees meer...

The World of Walking op Instagram

04 August 2020

Volg ons nu ook op Instagram om op de hoogte te blijven van mooie wandelroutes, wandeltips en updates over de winkel! 

Lees meer...

Nieuw reserveringssysteem

04 August 2020

Na lang wachten en vele verzoeken verder kunnen we eindelijk weer onze wandeltochten organiseren. 

Lees meer...

De WoW wandeltochten zijn terug!

14 May 2020

Na een coronastop van vijf maanden vond zaterdag 29 augustus de Zomertocht plaats.

Lees meer...

Voorlopig normale openingstijden

19 March 2020

Voorlopig houden wij onze normale openingstijden aan. Als u hoest, niest, verkouden bent of koorts heeft verzoeken wij u niet naar de winkel te komen.

Helaas kunnen de Vroegevogeltocht en Kortebroekentocht niet doorgaan. De eerstvolgende is nu de Kermistocht op zaterdag 26 september 2020..

Lees meer...

De vier winnaars zijn bekend!

28 February 2020

De gewonnen vier startbewijzen voor de Vierdaagse van Nijmegen worden doorgeschoven naar 2021!

Lees meer...

Nieuwe website

25 January 2020

Welkom op onze nieuwe webshop (is 24/7 open). U blijft natuurlijk van harte welkom in onze beleveniswinkel aan de Nieuwstraat 14 in Made, waar ons professioneel team voor u klaarstaat!

Lees meer...

Download de Enjoj app

18 December 2019

U vindt The World of Walking ook in de Enjoj app! Download de app in uw store en u ontvangt informatie en nieuws over de gemeente waarin u zich op dat moment bevindt.
 

Lees meer...

Bezoek ons LOWA Experience center!

01 April 2019

Met trots presenteren wij ons Lowa Experience Center. Hier staan talloze Lowa wandelschoenen klaar om getest te worden. Want om er écht zeker van te zijn welke schoen perfect bij u past, kunt u ze natuurlijk het beste proberen in hun 'natuurlijke omgeving'. 

Lees meer...