Nieuwe website

Nieuwe website

20 December 2019

Welkom op onze nieuwe website!  Wij hopen dat deze aanleiding geeft om onze beleveniswinkel aan de Nieuwstraat 14 in Made te bezoeken waar ons professioneel team voor u klaarstaat!

Ons professioneel team staat voor u klaar om u na een voetanalyse een goed persoonlijk advies te geven onder genot van een kopje koffie of thee met in het weekend baksels uit eigen keuken.De nieuwe website is in december in de lucht gegaan en wij zijn nog aan het 'finetunen' zijn. Eventuele op- of aanmerkingen zijn welkom!

Wat is nieuw:

-  collectie: hier vindt u foto's van onze artikelen met de beschikbare maten. In het rechtermenu kunt u filteren. Eventueel kunt u een artikel reserveren, waarna u het artikel in de winkel kunt ophalen. Wij kunnen het artikel ook naar u opsturen na overmaking van het kassabonbedrag. Direct via de website kopen kan nu nog niet.

- merken: logo's van al onze topmerken (nog niet alles)

- sale: hier staan producten die in de aanbieding zijn

- wandelingen: onder wandeltochten staan nu (nog niet) alle wandeltochten die wij door het jaar heen organiseren. U kunt direct inschrijven via het formulier dat hierbij staat. 

Wij hopen dat deze aanleiding geeft om een bezoek te brengen aan onze belevingswinkel aan de Nieuwstraat 14 te Made. Ons professioneel team staat voor u klaar om u na een voetanalyse een goed persoonlijk advies te geven onder genot van een kopje koffie of thee met in het weekend baksels uit eigen keuken.