Spaar voor een bonuscheque

Spaar voor een bonuscheque

07 October 2020

Wilt u ook 5% korting op uw aankopen* in de vorm van een bonuscheque (tweemaal per jaar) ontvangen, registreer u dan bij de kassa of bestel in onze webshop. De volgende bonuscheque wordt in het voorjaar verzonden.

 

Wilt u in het voorjaar ook een bonuscheque ontvangen? Registreer u dan bij de kassa en ontvang 5% korting (uitzonderingen daargelaten*) in de vorm van een bonuscheque.

Op elke kassabon ziet u onderaan het tot dan gespaarde bedrag. Dit bedrag (minimaal € 4,50) wordt tweemaal per jaar (in het voor- en najaar) in de vorm van een bonuscheque uitgekeerd. Deze wordt per post en/of e-mail verstuurd. De waarde van de bonuscheque is afgerond op € 0,50. Als u minder dan € 4,50 hebt gespaard, blijft het bedrag gewoon staan voor de volgende ronde.

U hoeft verder niets te doen, dus geen pasje te bewaren, maar alleen elke keer uw postcode en huisnummer doorgeven. Als u ook uw e-mailadres doorgeeft aan de kassa, dan ontvangt u per e-mail bericht (met daarin het chequenummer en bedrag) als er een bonuscheque naar u gestuurd is. Dus kom snel naar de winkel en spaar mee!

* geen bonus op:
- afgeprijsde artikelen
- betaling per tegoedbon en bonuscheque (alleen voor het bedrag van het tegoed)
 

** voorwaarden inwisselen (via webshop verrekening achteraf via Mollie; kortingscode werkt (nog) niet):
- niet inwisselbaar voor geld
- volle waarde inwisselen, geen geld op terug