Bonuscheques zijn verstuurd

Bonuscheques zijn verstuurd

29 May 2020

De  bonuscheques zijn verstuurd. Als u tot 31 mei 2020 minimaal € 4,50 hebt gespaard*, dan ontvangt u een bonuscheque in uw brievenbus. 

Omdat dit later dan gebruikelijk is, krijgt u langer de tijd om deze in te wisselen**, nl. tot 1 september 2020. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een e-mail met het chequenummer en de waarde, waarmee u deze al kunt inwisselen.

Wilt u ook een bonuscheque ontvangen? Registreer u dan bij de kassa en ontvang 5% korting (uitzonderingen daargelaten*) in de vorm van een bonuscheque.

Op elke kassabon ziet u onderaan het tot dan gespaarde bedrag. Dit bedrag (minimaal € 4,50) wordt tweemaal per jaar (in het voorjaar en najaar) door middel van een bonuscheque uitgekeerd. Deze wordt per post verstuurd. De waarde van de bonuscheque is afgerond op € 0,50. Als u minder dan € 4,50 hebt gespaard, blijft het bedrag gewoon staan voor de volgende ronde.

U hoeft verder niets te doen, dus geen pasje te bewaren, maar alleen elke keer uw postcode en huisnummer doorgeven. Als u ook uw e-mailadres doorgeeft aan de kassa, dan ontvangt u per e-mail een melding als de bonuscheque naar u gestuurd is. Dus kom snel naar de winkel en spaar mee!

* geen bonus op:
- afgeprijsde artikelen
- betaling per tegoedbon en bonuscheque (alleen voor het bedrag van het tegoed)

** voorwaarden inwisselen (via webshop verrekening achteraf per bank; kortingscode werkt (nog) niet):
- niet inwisselbaar voor geld
- volle waarde inwisselen, geen geld op terug