Bonuscheques verstuurd

Bonuscheques verstuurd

07 October 2020

Als u tot 6 oktober 2020 minimaal € 4,50* had gespaard, dan heeft u per post en/of per e-mail een bonuscheque ontvangen. Deze kunt u tot 8 december 2020 in onze winkel of webshop (verrekening achteraf) inwisselen. Wilt u ook 5% korting op uw aankopen in de vorm van een bonuscheque (tweemaal per jaar) ontvangen, registreer u dan bij de kassa of bestel in onze webshop.

De bonuscheques van 6 oktober 2020 zijn tot  8 december 2020 in te wisselen**.  Heeft u de post (nog) niet ontvangen, dan is dit geen probleem want het staat in ons kassasysteem. Als uw e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u daarnaast een e-mail (of alleen een e-mail als u dit aangegeven hebt) met daarop het chequenummer en de waarde. 

Wilt u in het voorjaar ook een bonuscheque ontvangen? Registreer u dan bij de kassa en ontvang 5% korting (uitzonderingen daargelaten*) in de vorm van een bonuscheque.

Op elke kassabon ziet u onderaan het tot dan gespaarde bedrag. Dit bedrag (minimaal € 4,50) wordt tweemaal per jaar (in het voor- en najaar) in de vorm van een bonuscheque uitgekeerd. Deze wordt per post en/of e-mail verstuurd. De waarde van de bonuscheque is afgerond op € 0,50. Als u minder dan € 4,50 hebt gespaard, blijft het bedrag gewoon staan voor de volgende ronde.

U hoeft verder niets te doen, dus geen pasje te bewaren, maar alleen elke keer uw postcode en huisnummer doorgeven. Als u ook uw e-mailadres doorgeeft aan de kassa, dan ontvangt u per e-mail bericht (met daarin het chequenummer en bedrag) als er een bonuscheque naar u gestuurd is. Dus kom snel naar de winkel en spaar mee!

* geen bonus op:
- afgeprijsde artikelen
- betaling per tegoedbon en bonuscheque (alleen voor het bedrag van het tegoed)
 

** voorwaarden inwisselen (via webshop verrekening achteraf via Mollie; kortingscode werkt (nog) niet):
- niet inwisselbaar voor geld
- volle waarde inwisselen, geen geld op terug