Bonuscheque

Bonuscheque

07 October 2021

De bonuscheques zijn weer de deur uit! Als u tot 5 oktober 2021 minimaal € 4,50 had gespaard, dan heeft u per post en/of per e-mail een bonuscheque ontvangen. Deze kunt u tot 7 december 2021 inwisselen in onze winkel of webshop. 

Tweemaal per jaar versturen wij de bonuscheques. Wilt u in het voorjaar ook 5% korting op uw aankopen* in de vorm van een bonuscheque ontvangen, registreer u dan bij de kassa of bestel in onze webshop. 

Op elke kassabon ziet u onderaan het tot dan gespaarde bedrag. Dit bedrag (minimaal € 4,50) wordt tweemaal per jaar (in het voor- en najaar) in de vorm van een bonuscheque uitgekeerd. Deze wordt per post en/of e-mail verstuurd. De waarde van de bonuscheque is afgerond op € 0,50. Als u minder dan € 4,50 hebt gespaard, blijft het bedrag gewoon staan voor de volgende ronde.

U hoeft verder niets te doen, dus geen pasje te bewaren, maar alleen elke keer uw postcode en huisnummer doorgeven. Als u ook uw e-mailadres doorgeeft aan de kassa, dan ontvangt u per e-mail bericht (met daarin het chequenummer en bedrag) als er een bonuscheque naar u gestuurd is. Dus kom snel naar de winkel en spaar mee!

* geen bonus op:
- afgeprijsde artikelen
- betaling per tegoedbon en bonuscheque (alleen voor het bedrag van het tegoed)
 

** voorwaarden inwisselen 
- Bij een online aankoop betaalt u eerst het volledige bedrag en storten wij het bonuschequebedrag bij verwerking van uw bestelling terug;
- De bonuscheque is eenmalig te verzilveren en niet inwisselbaar voor geld;
- Na de verloopdatum kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op de bonuscheque.