De Voorjaarstocht | zaterdag 9 maart 2024

De Voorjaarstocht | zaterdag 9 maart 2024

09 March 2024

De Voorjaastocht is vol! Wil je tóch nog kans maken op een kaartje? Houd dan het facebook evenement van deze wandeltocht in de gaten. Hier zullen kaartjes worden aangeboden van mensen die er niet meer bij kunnen zijn. Ga hier naar het evenement.

-

De Voorjaarstocht zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart 2024. Inschrijven voor deze tocht is vanaf nu mogelijk. Wandel je mee?

Lees hieronder alle belangrijke informatie:


* Je kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:
25 km - 8.45 uur
15 km - 9.15 uur
15 km - 9.45 uur

LET OP! We hebben de starttijden aangepast. Er is nu maar één starttijd mogelijk voor de 25 km.

* Bij binnenkomst, vanaf een kwartier vóór de gekozen vertrektijd, krijg je een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van onze winkel in Made. Onze collega's doen elke wandeling weer hun best om een prachtige route voor je uit te zetten.

* Onderweg hebben we tijdens de Nieuwjaarstocht heerlijke snert geregeld! Bij terugkomst in de winkel na de wandeling staat er natuurlijk ook iets lekkers voor je klaar.

* Start en finish adres: The World of Walking Nieuwstraat 14, 4921 CX Made

* Kosten: €12,50 per wandelaar. Incl. koffie/thee, iets lekkers én snert.

* Reserveren is verplicht. Het is niet mogelijk om je tickets te restitueren. Ben je verhinderd? Dan kun je een oproep plaatsen op ons Facebook evenement om je ticket te verkopen.

* Wil je meelopen? Schrijf je dan in via onze website en neem al je wandelvrienden mee!

 

inschrijven 15 km inschrijven 25 km