De Dongemondtocht | zaterdag 13 april

De Dongemondtocht | zaterdag 13 april

13 April 2024

De Dongemondtocht zal plaatsvinden op zaterdag 13 april 2024. Inschrijven voor deze tocht is vanaf nu mogelijk. Wandel je mee? 

 

Let op! Zowel de 15 km als de 25 km route van de Dongemondtocht is helemaal volgeboekt. Houd hier de facebookpagina van ons evenement in de gaten om te zien of er nog kaartjes in de verkoop komen.

 

Lees hieronder alle belangrijke informatie:


* Je kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:
25 km - 8.45 uur
15 km - 9.15 uur
15 km - 9.45 uur

LET OP! We hebben de starttijden aangepast. Er is nu maar één starttijd mogelijk voor de 25 km.

* Bij binnenkomst, vanaf een kwartier vóór de gekozen vertrektijd, krijg je een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van onze winkel in Made. Onze collega's doen elke wandeling weer hun best om een prachtige route voor je uit te zetten.

* Onderweg hebben we tijdens de Voorjaarstocht een gezellige koffie/thee pauze geregeld. Bij terugkomst in de winkel na de wandeling staat er natuurlijk ook iets lekkers voor je klaar.

* Start en finish adres: The World of Walking Nieuwstraat 14, 4921 CX Made

* Kosten: €12,50 per wandelaar. Incl. koffie/thee, iets lekkers én een lunchhapje.

* Reserveren is verplicht. Het is niet mogelijk om je tickets te restitueren. Ben je verhinderd? Dan kun je een oproep plaatsen op ons Facebook evenement om je ticket te verkopen.

* Wil je meelopen? Schrijf je dan in via onze website en neem al je wandelvrienden mee!

 

inschrijven 15 km inschrijven 25 km