Boven de €50,- geen verzendkostenAlleen in Nederland

Perfect passende wandelschoenen beginnen bij een uitgebreide voetmeting en -analyse. Dit 360° schoenadvies zorgt ervoor dat jij comfortabel en zonder problemen op avontuur kan. Ook wanneer jouw stappers zooltjes of andere schoenaanpassingen nodig hebben.

Hoe werkt-ie?

Heel simpel. De scanner maakt met behulp van een 360° camera een 3D model van je voeten en onderbenen. Deze meet de lengte, breedte en voetboog van je voet. Ook eventuele druk- en aandachtspunten worden gespot. En dat allemaal in minder dan een minuut!

Aan onze wandel wonders vervolgens de schone taak om de best passende wandelschoenen, inlegzolen én sokken bij jouw resultaten te zoeken, afgestemd op jouw unieke behoeften. Trek jouw match aan en loop een rondje door de winkel om het comfort zelf te ervaren!

A match made in Made

Specialistisch advies nodig?

Ook dan zit je bij The World of Walking goed. Al onze medewerkers zijn – naast avonturier – ook voetkundig specialist. Zij voorzien je dan ook graag van deskundig advies op het gebied van voeten, schoenen en wandelen. We zien je graag in de winkel!

Inloggen bestaand account

Geen account?

Een account is optioneel, en kan tijdens het bestellen aanmaakt worden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Openingstijden

Ma: 13.00 – 18.00 uur
Di t/m Do: 09:30 – 18:00 uur
Vr: 09:30 – 21:00 uur
Za: 09:30 – 17:00 uur
Zo: 12:30 – 16:30 uur

Extra lang open op 30 juni
van 11:00 – 16:30.

Of mail naar info@wordofwalking.nl

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per maand in je inbox. Gevuld met wandelinspiratie en leuke evenementen, deze wil je lezen!

Wil je ook graag onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier je naam en e-mail adres achter. We gebruiken deze alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief.