Boven de €50,- geen verzendkostenAlleen in Nederland

Goed advies met vers-gebakken taart

Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder.

Ze staan voor je klaar met een boeiend verhaal en die ene gouden tip, ze geven eerlijk en goed onderbouwd advies en zetten graag een kop écht lekkere koffie voor je. Inclusief zelfgebakken taart natuurlijk.

Geen zorgen. We lopen niet naast onze schoenen. Winkelen in Made mag dan een avontuur op zich zijn. Je vindt er ook die welbekende Brabantse gezelligheid.

Nieuwsgierig?
Klik op play!
Video afspelen

Praktische informatie

Is je product kapot en denk je dat dit komt door een product- of fabricagefout? Vervelend! We helpen je graag met het vinden van een passende oplossing. Ook daarvoor zit je bij ons goed. Neem in beide gevallen contact met ons op.

Sta je in ons klantenbestand? Dan spaar je bij elke aankoop – ook online – automatisch een bonusbedrag. Je kunt het bij elkaar gespaarde bedrag twee keer per jaar verzilveren, in de lente en in de herfst.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier beleeft aan jouw schoenen, is het regelmatig verzorgen ervan belangrijk. Zo blijven ze lang comfortabel én waterafstotend. Leer hier hoe je dat doet.

Inloggen bestaand account

Geen account?

Een account is optioneel, en kan tijdens het bestellen aanmaakt worden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Openingstijden

Ma: 13.00 – 18.00 uur
Di t/m Do: 09:30 – 18:00 uur
Vr: 09:30 – 21:00 uur
Za: 09:30 – 17:00 uur
Zo: 12:30 – 16:30 uur

Extra lang open op 30 juni
van 11:00 – 16:30.

Of mail naar info@wordofwalking.nl

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per maand in je inbox. Gevuld met wandelinspiratie en leuke evenementen, deze wil je lezen!

Wil je ook graag onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier je naam en e-mail adres achter. We gebruiken deze alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief.