Gratis Leki Clinic - Nordic Walking

Gratis Leki Clinic - Nordic Walking

10 December 2022

Op 10 december organiseren we twee speciale clinics waarbij je je kennis over het gebruik van Leki stokken tijdens het wandelen kunt uitbreiden. Deelname is gratis!

Onze instructeur Rene Spierts gaat met je aan de slag om (nog beter) met stokken te leren lopen aan de hand van de nieuwste nordic walking technieken. In 1,5 uur tijd verdiep je je kennis over het lopen met stokken en ervaar je de vele voordelen die deze techniek je kan bieden.

 

Er zijn twee verschillende clinics beschikbaar:

09.30-11.00 u. CrossWalking N’Style; het nieuwe Nordic Walking met extra aandacht voor de PALFA-techniek. Wat is de PALFA-techniek? PALFAtechnic = max. Pumps, Attentive body, Long arms, Flat pole, Adepted steps, waardoor 90% van spieren geactiveerd (total body workout) worden. Natuurlijk naast benen ook armen.

11.30-13.00 u. CrossFit Walking N’Style; long strokes afgewisseld met kracht-/mobiliteitsoefeningen. Goed voor de core training! CrossWalking in the Natural Gym! Cross door het bos.

 

Deelname aan de clinic is gratis. Er kunnen per clinic maximaal 15 wandelaars deelnemen. Let op! Vol = vol.

Er is een minimaal aantal inschrijvingen vereist om de clinic te kunnen laten doorgaan. Bij te weinig inschrijvingen zal de clinic komen te vervallen. Mocht dit het geval zijn dan nemen we uiteraard contact met je op.

 

Het start- en eindpunt van deze clinic is op de publieke parking voor Brasserie Woods in Oosterhout. Er zal een vlag van LEKI te zien zijn om het startpunt aan te geven. 

Het adres van Brasserie Woods is: Veekestraat 19, 4904 TE Oosterhout

 

Klik HIER voor een link naar het Facebook evenement.

 

Inschrijven kan via een van de links hieronder. 

inschrijven 09.30-11.00 u. CrossWalking N’Style inschrijven 11.30-13.00 u. CrossFit Walking N’Style