Snerttocht

Snerttocht

30 September 2020

Sportieve voornemens voor 2021? Doe dan mee met de Snerttocht op zaterdag 23 januari 2021. Een mooie wandeltocht van ca. 25 of 15 km door de omgeving van de gemeente Drimmelen. Het start- en eindpunt is in de winkel van The World of Walking. Inschrijven is vanaf 30 dagen voor het evenement mogelijk [mits de maatregelen het toelaten]

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden (let op, afwijkend i.v.m. erwtensoep onderweg):

  • 25 km - 9.00 uur
  • 25 km - 9.45 uur
  • 15 km - 10.30 uur
  • 15 km - 11.15 uur
  • 15 km - 12:00 uur 

Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee met iets lekkers, zodat u niet met een lege maag op pad gaat. Daarna kunt u starten en wandelt u de door ons uitgetzette route op eigen gelegenheid en grotendeels via de wandelknooppunten. De routebeschrijving met -kaart en consumptiebon voor de snert krijgt u mee. 

Heerlijke erwtensoep

Rond de middag komen wij in het dorp Drimmelen aan. Onder het genot van een bord met heerlijke erwtensoep bij restaurant ’t Voske (dat speciaal voor de wandelaars open is) kunt u genieten van het uitzicht op rivier de Amer en de Biesbosch. Daarna gaat de tocht verder over boerenpaden, door natuurgebieden, langs vaarten, over bruggetjes en met mooie vergezichten. Waarschijnlijk ziet u ook de vele ganzen die in het gebied overwinteren.

Opwarmen in de winkel

Bij terugkomst in de winkel staat er nog een beker warme chocomel voor u klaar. 

Inschrijven

Vooraf inschrijven à 9 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u vóór 21 januari via onze website. Betalen vooraf is noodzakelijk i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. U ontvangt een bevestigingsmail na betaling (check ook uw spam). Deelname is op eigen risico. Afmelden is mogelijk tot maximaal twee dagen voor het evenement ivm catering. 

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Corona maatregelen

Door het corona-virus zijn wij genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken, zodat de RIVM richtlijnen gehanteerd kunnen worden. Hierdoor zit er per tijdslot een maximum van 30 wandelaars. Reserveer daarom tijdig uw tickets, zodat u gegarandeerd mee kunt wandelen met onze wandeltocht. Wij vinden het spijtig om hierdoor sommige wandelaars teleur te moeten stellen, maar stellen veiligheid te allen tijde bovenop. We hopen daarom op uw begrip! 

Inschrijven is vanaf 30 dagen voor het evenement mogelijk. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.