Snerttocht

Snerttocht

05 January 2020

Sportieve voornemens voor 2020? Doe dan mee met de SNERTTOCHT op zaterdag 25 januari 2020. Een mooie wandeltocht van ca. 25 of 15 km door de omgeving van de gemeente Drimmelen. Het start- en eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Omdat de erwtensoep onderweg is gelden er andere vertrektijden. Vóór 24 januari 2020 aanmelden via het formulier onderaan deze tekst is noodzakelijk. 

Keuzemogelijkheden
U kunt uit de volgende afstanden/vertrektijden kiezen:
25 km – 9.00 uur
25 km – 9.30 uur
15 km – 10.00 uur
15 km – 10.30 uur
Graag bij aanmelding de afstand/vertrektijd doorgeven.

Genieten    
Bij binnenkomst, vanaf een kwartier/halfuur vóór de gekozen vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met koek. Daarna kunt u starten en wandelt u de door ons uitgezette route op eigen gelegenheid en grotendeels via de wandelknooppunten. U loopt dwars door de polders van de gemeente Drimmelen. De routebeschrijving met -kaart en consumptiebon voor de snert krijgt u mee. 

Heerlijke erwtensoep
Rond de middag komen wij in het dorp Drimmelen aan. Onder het genot van een bord met heerlijke erwtensoep bij restaurant  ’t Voske (dat speciaal voor de wandelaars open is) kunt u genieten van het uitzicht op rivier de Amer en de Biesbosch. Daarna gaat de tocht verder over boerenpaden, door natuurgebieden, langs vaarten, over bruggetjes en met mooie vergezichten. Waarschijnlijk ziet u ook de vele ganzen die in het gebied overwinteren.

Opwarmen in de winkel
Bij terugkomst in de winkel staat er nog een beker warme chocomel voor u klaar. 

Inschrijven
U vindt de winkel van The World of Walking aan de Nieuwstraat 14 te Made. Vooraf inschrijven à 8 euro (incl. erwtensoep en drankjes) voor de Snerttocht is noodzakelijk en doet u met onderstaand inschrijfformulier. U krijgt dan een aparte – geen automatische – bevestiging met betaalgegevens. Deelname is op eigen risico.  

Inschrijven