Dongemondtocht

Dongemondtocht

10 September 2020

Op zaterdag 17 april 2021 vindt de Dongemondtocht plaats, 25 of 15 km wandelen. Het start- en tevens eindpunt is in de winkel van The World of Walking. Inschrijven is vanaf 30 dagen voor het evenement mogelijk [mits de maatregelen het toelaten]

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:

  • 25 km - 8.00 uur
  • 25 km - 8.45 uur
  • 15 km - 9.30 uur
  • 15 km - 10.15 uur
  • 15 km - 11:00 uur 

Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee met iets lekkers, zodat u niet met een lege maag op pad gaat. Daarna kunt u vertrekken en krijgt u de routebeschrijving en –kaart mee en een consumptiebon voor de koffie/thee onderweg en u loopt op eigen gelegenheid grotendeels via de wandelknooppunten.

Halverwege is er een welverdiende koffiestop op een mooie locatie en bij terugkomst in The World of Walking staat er een gezond lunchhapje, vers bereid door Frank van Gils catering voor u klaar.

Inschrijven

Vooraf inschrijven à 9 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u vóór 15 april via onze website. Betalen vooraf is noodzakelijk i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. U ontvangt een bevestigingsmail na betaling (check ook uw spam). Deelname is op eigen risico. Afmelden is mogelijk tot maximaal twee dagen voor het evenement ivm catering. 

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Corona maatregelen

Door het corona-virus zijn wij genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken, zodat de RIVM richtlijnen gehanteerd kunnen worden. Hierdoor zit er per tijdslot een maximum van 30 wandelaars. Reserveer daarom tijdig uw tickets, zodat u gegarandeerd mee kunt wandelen met onze wandeltocht. Wij vinden het spijtig om hierdoor sommige wandelaars teleur te moeten stellen, maar stellen veiligheid te allen tijde bovenop. We hopen daarom op uw begrip! 

Inschrijven is vanaf 30 dagen voor het evenement mogelijk. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.