't Lopend Vuurtje

't Lopend Vuurtje

30 July 2020

Op zaterdag 5 december 2020 vindt de laatste tocht van het jaar plaats: 't Lopend Vuurtje. Het start- en tevens eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Inschrijven is vanaf 30 dagen voor het evenement mogelijk. 

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:

  • 25 km - 8.00 uur
  • 25 km - 8.45 uur
  • 15 km - 9.30 uur
  • 15 km - 10.15 uur
  • 15 km - 11:00 uur 

Bij binnenkomst, vanaf een kwartier vóór de gekozen vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van de gemeente Drimmelen. U krijgt de routebeschrijving en –kaart mee en een consumptiebon voor de koffie/thee onderweg en u loopt op eigen gelegenheid grotendeels via de wandelknooppunten.

Gezondheid staat voorop

Wandelen is gezond en daarbij hoort bij terugkomst in de winkel ook een gezond lunchhapje, vers bereid door Frank van Gils catering.

Inschrijven

Vooraf inschrijven à 8 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u vóór 3 december via onze website. Betalen vooraf is noodzakelijk i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. U ontvant een bevestigingsmail na betaling inclusief een PDF bestand, dit is tevens uw startbewijs (check ook uw spam). Deelname is op eigen risico. Afmelden is mogelijk tot maximaal twee dagen voor het evenement ivm catering. 

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Corona maatregelen

Door het corona-virus zijn wij genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken, zodat de RIVM richtlijnen gehanteerd kunnen worden. Hierdoor zit er per tijdslot een maximum van 30 wandelaars. Reserveer daarom tijdig uw tickets, zodat u gegarandeerd mee kunt wandelen met onze wandeltocht. Wij vinden het spijtig om hierdoor sommige wandelaars teleur te moeten stellen, maar stellen veiligheid te allen tijde bovenop. We hopen daarom op uw begrip! 
 

Let op: check na betaling je mailbox voor de bevestiging (kan ook in spambox verschijnen).

Inschrijven is vanaf 30 dagen voor het evenement mogelijk. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.