Nieuws

Vroeg uit de veren voor de Vroegevogeltocht 25 òf 15 km

13 april 2019 ISO:

Na de Dongemondtocht staat op zaterdag 11 mei de volgende wandeling op onze wandelagenda: de Vroegevogeltocht, een wandeling van ca. 25 km  of 15 km  met als vertrek- (25km: 7.00/7.30 uur;15 km: 8.00/8.30)  en eindpunt The World of Walking in Made. 

Keuzemogelijkheden
Het start- en eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. U kunt kiezen uit:

25 km - vertrektijd 7.00 uur

25 km - vertrektijd 7.30 uur

15 km - vertrektijd 8.00 uur

15 km - vertrektijd 8.30 uur

Ontwakende natuur
Vanaf een kwartier/halfuur vóór de vertrektijd staan de koffie/thee voor u klaar. Daarna kunt u op eigen gelegenheid vertrekken (routebeschrijving met kaart en consumptiebon krijgt u mee) en loopt u de door ons uitgezette wandelroute - grotendeels via de wandelknooppunten -  door de mooie en afwisselende omgeving en door verrassende natuurgebieden. 

Koffie/thee en gezond lunchhapje
Halverwege maken we nog een korte stop om iets te drinken, waarna wij de tocht verder vervolgen.

Bij terugkomst in The World of Walking staat er een gezond lunchhapje, vers bereid door Frank van Gils catering voor u klaar.

Inschrijven
Inschrijven vóór
 10 mei is noodzakelijk onder betaling van € 8,- per persoon (incl. koffie/thee in de winkel en halverwege en lunchhapje met drinken na afloop). Schrijf u in via het contactformulier onder vermelding van Vroegevogeltocht, het aantal personen en de afstand/vertrektijd en u ontvangt een aparte e-mailbevestiging met betaalgegevens  Deelname is op eigen risico. 

Wandelkalender

HIER vindt u de data van de volgende wandeltochten. De eerstvolgende is de Kortebroekentocht op zaterdag 15 juni 2019. 

Like onze Facebookpagina en u krijgt altijd ons laatste nieuws of volg ons op Twitter. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via deze site.