Nieuws

Bratwursttocht

28 januari 2019 ISO:

Na de Snerttocht staat op zaterdag 16 februari 2019 de volgende wandeling op onze wandelkalender: de Bratwursttocht. Een wandeltocht van ca. 25 of 15 km door de mooie omgeving van de gemeente Drimmelen. Het start- en eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made.

Keuzemogelijkheden
U kunt uit de volgende afstanden/vertrektijden kiezen: 

-25 km 8.00 uur = VOL

-25 km 8.30 uur

-15 km 9.00 uur = 9.30 uur geworden

Graag bij aanmelding de gewenste afstand/vertrektijd doorgeven.

Vanaf een kwartier/halfuur voor de gekozen vertrektijd staan de koffie/thee voor u klaar. Daarna kunt u vertrekken (routebeschrijving met kaart en consumptiebon krijgt u mee) en loopt u op eigen gelegenheid de door ons uitgezette wandelroute door de mooie en afwisselende omgeving en door verrassende natuurgebieden. 

Halverwege maken we nog een korte stop om iets te drinken, waarna wij de tocht verder vervolgen.

Bij terugkomst in The World of Walking staat er een broodje biologische Bratwurst van (h)eerlijk rundvlees uit eigen streek voor u klaar. Dit wordt ter plaatse vers bereid door Frank van Gils catering.

Vooraf inschrijven, vóór 15 februari,  is noodzakelijk onder betaling van € 8,- per persoon (incl. koffie/thee en Bratwurst). Schrijf u in via het contactformulier onder vermelding van Bratwursttocht, het aantal personen en de gekozen afstand/vertrektijd en u ontvangt een aparte e-mailbevestiging met betaalgegevens.

HIER vindt u de data van de volgende wandeltochten. De eerstvolgende is de Lentetocht op zaterdag 16 maart.

Foto's van vorige wandelingen zijn te zien op onze Facebookpagina. Like us en u krijgt altijd ons laatste nieuws of volg ons op Twitter. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via deze site.

Deelname is op eigen risico.