Nieuws

The World of Walking is dé doe- en beleveniswinkel op wandelgebied voor Nederland.

30 januari 2015 ISO:

The World of Walking is dé doe- en beleveniswinkel op wandelgebied voor Nederland. Honderden vierkante meters wandelplezier voor zowel de professionele als de recreatieve wandelaar. En met een compleet assortiment wandelschoenen, -kleding, rugzakken en reisaccessoires.

Bezoek nu ook ons nieuwe Lowa Experience Center en laat uw voeten analyseren met onze Sidas 360º scanner.

The World of Walking is een bijzonder wandelconcept, bedacht door Bart Dirven. De wandelliefhebber en de ambitieuze trekker kunnen hun hart tijdens een bezoek aan The World of Walking flink ophalen. Of u nu komt voor de juiste schoenen voor een wandeling in de Biesbosch, voor de Vierdaagse of voor een complete uitrusting voor een voettocht naar Santiago de Compostela, The World of Walking heeft het. 

Tot in elke vezel zijn onze medewerkers bezeten van het loopvirus. Daardoor lossen ze voet- en schoenproblemen met gerichte adviezen uit eigen ervaringen op. Ook is er meestal (voor de zekerheid even bellen 0162-682631) een podoloog aanwezig. Onze winkelcrew profileert zich met haar kennis tot de beste wandelzaak van de verre regio en daarbuiten. 

U kunt thuis vanuit uw luie stoel binnenkijken bij The World of Walking in Made.

begane grond

1e verdieping 

Om van de begane grond naar de 1e verdieping te gaan: klik rechtsonder op 2 en op 1 om weer terug naar beneden te gaan.