Nieuws

Voetanalyse met 360° scanner

30 september 2019 ISO:

Wij kunnen uw voeten nu nog beter analyseren met een Sidas 360° scanner. Deze meet precies uw voeten op en heeft een geïntegreerde precisiescanner voor de drukmeting. Het apparaat staat in verbinding met een grote database en vergelijkt daarmee uw voeten. Daarna komt er een rapport uit, waarmee wij voor u aan de slag kunnen.

The World of Walking is hiermee een nog grotere specialist in het aanmeten van wandelschoenen. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw schoenen goed passen, zodat u zonder problemen lekker kunt lopen.

Indien nodig pakken wij er Sidas inlegzooltjes bij of passen wij uw wandelschoenen gratis voor u aan, bijvoorbeeld door de losse inlegzooltjes van uw nieuwe wandelschoenen hetzelfde te maken als uw bestaande steunzolen (die meestal niet geschikt zijn - te glad oppervlak, pasvorm - om in uw wandelschoenen te leggen).

Wij hebben voor elk type voet (van smal tot extra breed, ook GROTE maten) de beste wandelschoen van onze topmerken Lowa, Meindl en Hanwag.

Wij doen altijd eerst een voetmeting en voetanalyse (nieuw: met een 360° scanner), zodat wij schoenen met de juiste pasvorm voor u erbij kunnen pakken. Dat scheelt u en ons een hoop tijd. 

Indien nodig pakken wij er Sidas inlegzolen bij of passen we uw wandelschoenen gratis aan zodat u optimaal (dus zonder pijn of klachten) langere afstanden kunt lopen. 

Heeft u nog meer specialistische hulp nodig, dan  kunt u terecht bij onze podologen Bart Dirven en Carla van Berkel. Er is in principe altijd (behalve  woensdag) een podoloog in huis. Of anders belt u voor de zekerheid even naar 0162-682631.

Wandelschoenen kopen bij The World of Walking in Made betekent dat u zeker bent van de juiste wandelschoenen voor u!