Nieuws

Gratis voetanalyse en schoenadvies en -aanpassingen

18 februari 2018 ISO:

The World of Walking is specialist in het aanmeten van (wandel)schoenen. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw schoenen goed passen, zodat u zonder problemen lekker kunt lopen.

Indien nodig passen wij ze gratis voor u aan, bijvoorbeeld door de losse inlegzooltjes van uw nieuwe wandelschoenen hetzelfde te maken als uw bestaande steunzolen (die meestal niet geschikt zijn (te glad oppervlak, pasvorm) om in uw wandelschoenen te leggen 

Wij hebben voor elk type voet (van smal tot extra breed, ook GROTE maten) de beste wandelschoen van onze topmerken Lowa, Hanwag en Meindl. 

Wij doen altijd eerst een voetmeting en voetanalyse, zodat wij schoenen met de juiste pasvorm voor u erbij kunnen pakken. Dat scheelt u en ons een hoop tijd.  Indien nodig passen we uw wandelschoenen gratis aan zodat u optimaal (dus zonder pijn of klachten) langere afstanden kunt lopen. 

Aanpassingen kunnen gratis gedaan worden aan de inlegzool (volgens uw eigen steunzolen). Ook kunnen wij steunzolen voor u maken.

Voor een uitgebreider voetonderzoek kunt u terecht bij onze podologen Bart Dirven en Carla van Berkel, Er is in principe altijd (behalve maandag en woensdag) een podoloog in huis. Of anders belt u voor de zekerheid even naar 0162-682631 voor een afspraak.

Wandelschoenen kopen bij The World of Walking in Made betekent dat u zeker bent van de juiste wandelschoenen voor u!