Nieuws

Snerttocht

7 januari 2018 ISO:

Hebt u ook het goede voornemen om in 2018 meer te gaan bewegen? Doe dan mee met de SNERTTOCHT op zaterdag 27 januari 2018. Een mooie wandeltocht van ca. 23 km door de mooie omgeving van de gemeente Drimmelen. Het start- en eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. U kunt kiezen uit twee vertrektijden: 9.00 uur en 9.30 uur. Graag bij aanmelding de gewenste vertrektijd doorgeven.

Bij binnenkomst, vanaf een kwartier/halfuur voor de vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met koek. Daarna begint de wandeling dwars door de polders van de gemeente Drimmelen. De routebeschrijving met kaart en consumptiebon voor de erwtensoep onderweg krijgt u mee. 

Rond de middag komen wij in het dorp Drimmelen aan. Onder het genot van een bord met heerlijke erwtensoep kunt u genieten van het uitzicht op rivier de Amer en de Biesbosch. De tocht gaat verder over boerenpaden, door natuurgebieden, langs vaarten, over bruggetjes en met mooie vergezichten. Waarschijnlijk ziet u ook de vele ganzen die in het gebied overwinteren.

Bij terugkomst in de winkel staat er nog een beker warme chocomel met (of zonder) slagroom voor u klaar. Hierna kunt u gerust rondkijken in de winkel met nog volop aanbiedingen in wandelschoenen en kleding.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en doet u onder betaling van € 8,- per persoon (incl.erwtensoep). Schrijf u in via het contactformulier onder vermelding van het aantal personen, "Snerttocht" en de gewenste vertrektijd en u ontvangt een aparte e-mailbevestiging met betaalgegevens.

HIER vindt u de data van de volgende wandeltochten. De eerstvolgende is de Bratwursttocht op zaterdag 17 februari 2018.

Foto's van vorige wandelingen zijn te zien op onze Facebookpagina. Like us en u krijgt altijd ons laatste nieuws of volg ons op Twitter. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via deze site.